Mardin'de hain saldırı 2 Şehit, 35 yaralı var

Mardin’den bu sabah yine hain saldırı ve 2 şehit haberi geldi. Bölge Trafik Şube Müdürlüğü'ne bombalı araçla yapılan kalleş saldırıda ilk belirlemelere göre 2 şehit 35 yaralı var

04 Mart 2016 Cuma 08:37
Mardin'de hain saldırı 2 Şehit, 35 yaralı var






 

Mardin'de hain saldırı 2 Şehit

Mardin’den bu sabah yine hain saldırı ve 2 şehit haberi geldi. Mardin’in Nusaybin İlçesi’nin İpek Yolu üzerinde bulunan Bölge Trafik Şube Müdürlüğü ile bitişiğinde bulunan lojmanlara PKK’lı teröristler bu sabah saat 06.00 sıralarında bomba yüklü araç, roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi.Saldırıda 2 polis şehit olurken, polis ve lojmanlarda oturan sivillerin de aralarında olduğu 14 kişi yaralandı.

   Saldırıda henüz kimlikleri öğrenilemeyen 2 polis memuru şehit olurken, polisler ve lojmanda oturanların da aralarında bulunduğu 14 kişi yaralandı.

Şiddetli patlamada emniyet binası ile lojmanda yangın çıktı ve büyük hasar oluşurken, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’ndeki polislerin karşılık vermesiyle çatışma çıktı.

VALİLİK: 2 ŞEHİT, 35 YARALI

Mardin Valiliği, Nusaybin Bölge Trafik İstasyonu'na bölücü terör örgütü mensuplarınca bombalı araçla düzenlediği saldırıda 2 polisin şehit olduğunu, aralarında yoldang eçen 2 kişinin de bulunduğu, polis ve polis ailelerinden olmak üzere toplam 35 kişinin yaralandığını açıkladı.
Valilik açıklaması şöyle:

"İlimiz Nusaybin ilçesinde 04.03.2016 Cuma günü saat 05.45 civarlarında Nusaybin Bölge Trafik İstasyonuna, Bölücü Terör Örgütü mensuplarınca bombalı araçla saldırıda bulunulmuştur. Saldırıda 2 polisimiz şehit olmuştur. 2'si sivil olmak üzere polis ve polis ailelerinden 35 yaralı bulunmaktadır. Hayatı tehlikesi olmamak kaydıyla yaralılardan 2'si Mardin Devlet Hastanesi'nde, 2'si Kızıltepe Devlet Hastanesi'nde ameliyata alınmıştır. Daha hafif yaralı durumda bulunan vatandaşlarımızın tedavileri Nusaybin Devlet Hastanesi'nde devam etmektedir. Milletimizin huzurunu, ülkemizin güven ve istikrar ortamını bozmayı amaçlayan bu saldırıda hayatlarını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve aziz milletimize baş sağlığı, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz."

Son Güncelleme: 04.03.2016 08:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Büşra 2016-03-04 12:16:02

şehit haberleri görmekten içimiz kan ağlıyor ne zaman bitecek bu terör sorunu ne zaman asker anaları rahat bir uyku çekecek off off..

Avatar
Bercan 2016-03-04 22:58:17

ne zaman bitecek bu şehit haberleri, ne zaman anaların yürekleri dağlanmayacak. yetmedi mi bunca akıttıkları kan? amaç nedir veya istediğinizi alsanız size yetecek midir? doyumsuzca ülkemi perişan ettiniz. allah sizi kahretsin...