Polis her yerde Onur Özbizerdik'i arıyor

Ali AKSOYER/İSTANBUL() İSTANBUL'da bir otelin lobisinde 17 yaşındaki bir genci ayağından vurarak kaçan Onur Özbizerdik polis tarafıdan her yerde aranıyor. Görgü tanıkları olayın 'yan bakma' tartışması sonucu meydana...

22 Mart 2015 Pazar 14:27
Polis her yerde  Onur Özbizerdik'i arıyor






Ali AKSOYER/İSTANBUL() İSTANBUL'da bir otelin lobisinde 17 yaşındaki bir genci ayağından vurarak kaçan Onur Özbizerdik polis tarafıdan her yerde aranıyor. Görgü tanıkları olayın 'yan bakma' tartışması sonucu meydana geldiğini söylerken, polis olayla ilgili soruşturmayı derinleştiriyor.

Şişli'de, Fatih Edremit'in bir rezidansta öldürülmesiyle ilgili tutuklu olduğu cezaevinden geçtiğimiz yıl çıktıktan sonra, aynı gün bir bar güvenlik görevlisini  bacağından vuran Onur Özbizerdik, bu sefer Tarabya'da ortaya çıktı. Otelin lobisinde otururken bir nişan daveti için otelde bulunan 17 yaşındaki Ahmet Ozan Ö., ile iddialara göre kendisine yan baktığını iddia ederek kısa bir tartışma yaşayan Onur Özbizerdik, silahını çekerek genci ayağından vurdu. Onur Özbizerdik'in daha sonra soğuk kanlı bir şekilde otelden çıkarak otomobiline binerek kaçtığı öğrenildi. Bacağından vurulan Ahmet Ozan Ö., ise hastanede tedavi altına alındı.

POLİS HER YERDE ÖZBİZERDİK'İ ARIYOR
Olayda sonra Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği çalışma başlattı. Güvenlik kamera görüntüleri incelendi. Görgü tanıklarının ifadesi alındı. Özbizerdik'in İstanbul dışına çıkmış olma ihtimaline karşı polis yakın illerin emniyet birimlerine de bilgi verildiği öğrenildi. Olayın geçmişe dayalı bir olay sonucu meydana gelmiş olma ihtimaline karşılık soruşturma derinleştiriliyor. Polis gece boyunca çok sayıda adrese baskın yaptı, ancak Özbizerdik'in izine rastlamadı.

CEZAEVİNDEN ÇIKTIĞI GÜN ADAM VURMUŞTU 
Onur Özbizerdik 11 Aralık 2014'de Sarıyer'deki bir eğlence merkezinde Budy Guard Hakan G.'yi vurduktan sonra izini kaybettirmişti. Olaydan 2 ay sonra avukatıyla savcılığa giderek teslim olan Özbizerdik, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.