Sahte dövizle 3 kişiyi 27 bin TL dolandırdı

Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, () - ANTALYA'da elinde bulunan İsviçre Frangı ve İngiliz Sterlini'ni düşük fiyattan satacağını belirterek 3 kişiyi 27 bin TL dolandıran Ç.Ö., polis tarafından yakalandı. Kepez İlçesi'nde 3 kişinin sahte...

04 Haziran 2015 Perşembe 14:01
Sahte dövizle 3 kişiyi 27 bin TL dolandırdı






Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, () - ANTALYA'da elinde bulunan İsviçre Frangı ve İngiliz Sterlini'ni düşük fiyattan satacağını belirterek 3 kişiyi 27 bin TL dolandıran Ç.Ö., polis tarafından yakalandı.
Kepez İlçesi'nde 3 kişinin sahte sterlin ve frank ile toplam 27 bin TL dolandırılmasının arkasından harekete geçen polis, güvenlik kameralarından şüpheli Ç.Ö.'nün kimliğine ulaştı. Kısa sürede Ç.Ö. ile bağlantı kuran polis, frank ve sterlin alacağını belirterek, Namık Kemal Bulvarı'nda randevu istedi. Bir süre sonra buluşma noktasına giden polis, şüpheli Ç.Ö.'yü yakaladı. Şüphelinin üzerinde ve otomobilinde yapılan aramada çok miktarda sahte İsviçre Frangı ile İngiliz Sterlini ele geçirildi. Ç.Ö., fadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.