Trabzon'da Ülkü Ocakları'ndan teröre tepki yürüyüşü

Dağlıca ve Iğdar'da terör örgütünün kalleş saldırısı Trabzon Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen gösteriye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi

09 Eylül 2015 Çarşamba 19:37
Trabzon'da Ülkü Ocakları'ndan teröre tepki yürüyüşü






Trabzon'da Ülkü Ocakları'ndan teröre tepki yürüyüşü

TRABZON’da Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen yürüyüşle terör saldırıları protesto edildi.
Son günlerde artan terör olaylarını protesto etmek için akşam saatlerinde Kahraman Maraş Caddesi’nde toplanan grup, Atatürk Alanı’na kadar yürüdü. 'Vatana, Bayrağa ve Şehide Saygı Yürüyüşü' pankartı ve Türk Bayrakları eşliğinde yürüyen grup, 'Şehitler ölmez vatan bölünmez', 'Ne Mutlu Türküm Diyene' sloganları attı. Protesto eyleminde, '400 vekil değil, 400 saat verin terörü bitirelim' pankartı dikkat çekti. Atatürk Alanı’nda grup adına yapılan konuşmaların ardından şehitler için Kur'an okundu. Grubun andımızı okumasının ardından protesto eylemi sona erdi.

Son Dakika Trabzon, Trabzon haberleri

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.