Üzerine kaynar su döken kadınları bıçakladı

İki kadının kaynar su dökmesine sinirlenen Ali K. adlı saldırgan bıçağa sarıldı. Söz konusu olayın fuhuştan kaynaklandığı iddia ediliyor.

31 Mart 2016 Perşembe 23:37
Üzerine kaynar su döken kadınları bıçakladı






Üzerine kaynar su döken kadınları bıçakladı

İstanbul Avcılar'da, daha önceden tanıdığı 2 kadınla birlikte olan bir kişi, ilişki karşılığında para vermek istemeyince kadınlarla kavga etti. Kadınların üzerine kaynar su döktüğü kişi, evde bulduğu bıçakla 2 kadını da yaraladı. Olaydan sonra çıplak şekilde kaçtığı öğrenilen şüpheli, Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı. Zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAYNAR SU DÖKTÜLER

Avcılar Merkez Mahallesi'nde önceki gün meydana gelen ilginç olayda, Ali K. adlı kişi, daha önceden tanıdığı ve birlikte olduğu G.P. (22) ile M.P.'nin (37) evine gitti. İddiaya göre, Ali K., evde kadınlardan biriyle ilişkiye girdikten sonra, para vermek istemedi. Bunun üzerine kadınlar ile Ali K. arasında tartışma başladı. Kavgaya dönüşen olay sırasında, kadınlar çıplak haldeki Ali K.'nın üzerine kaynar su döktü. Bunun üzerine, evde bulduğu bıçağı kapan Ali K., 2 kadını yaraladı. Zanlı, olaydan sonra çıplak şekilde kendini evden dışarıya atarak kaçtı.

Olayın ihbar edilmesi üzerine, polis ekipleri, kaçarken evde bıraktığı elbise ve kimliklerinden yola çıkarak zanlının ismini tespit etti. Ali K. kısa süre içinde gözaltına alındı.

Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulandıktan sonra adliyeye çıkarılan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 
Son Güncelleme: 01.04.2016 11:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.