Van'da banka soygunu girişimi (6)

REHİNE KRİZİ SONA ERDİ Van'da soygun amacıyla girdiği kamu bankasında personeli rehine alan Veysel Yolcudağ, 9.5 saat sonra sürdürülen göreşmeler sonunda ikna edilerek teslim oldu. İknacı polisin görüşmelerinden sonra saat 02.00 sıralarında...

25 Mart 2015 Çarşamba 02:41
Van'da banka soygunu girişimi (6)






REHİNE KRİZİ SONA ERDİ
Van'da soygun amacıyla girdiği kamu bankasında personeli rehine alan Veysel Yolcudağ, 9.5 saat sonra sürdürülen göreşmeler sonunda ikna edilerek teslim oldu. İknacı polisin görüşmelerinden sonra saat 02.00 sıralarında bankaya ismi açıklanmayan bir avukat girdi. Yolcudağ ile bir süre görüşen avukat dışarı çıktıktan sonra bu kez olayı başından itibaren takip eden ve görevlileri yönlendiren İl Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, bankaya girdi. Kısa süre sonra Emniyet Müdürü Karaaslan, soyguncu Yolcudağ ile birlikte bankada çıktı. Kurtarılan bankadaki 5 rehine, dışarıda kendilerine bekleyen yakınlarına sarılarak sevinç gözyaşı döktü.
Bankadan çıkarıldıktan sonra özel bir araca konulan Veysel Yolcudağ, sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Böylece saat 16.50'de başlayan rehine krizi sabaha karşı saat 02.15'te sona erdi.
Bu arada, Hak-İş'e bağlı Öz-İş Sendikası'nın Van eski temsilciliği yapan Veysel Yolcudağ'ın Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde çalışmak için müracaat etiği ancak işe alınmadığı da belirtildi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.