Zuhal Olcay, Mersin'de hayranlarıyla buluştu

MERSİN'in merkez Mezitli İlçesi'nde düzenlenen 6'ncı Soli Güneş Festivali'nde sahne alan sanatçı Zuhal Olcay, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Zuhal Olcay'ın Şef İbrahim Yazıcı yönetimindeki Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB)...

22 Haziran 2015 Pazartesi 12:34
Zuhal Olcay, Mersin'de hayranlarıyla buluştu






MERSİN'in merkez Mezitli İlçesi'nde düzenlenen 6'ncı Soli Güneş Festivali'nde sahne alan sanatçı Zuhal Olcay, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.
Zuhal Olcay'ın Şef İbrahim Yazıcı yönetimindeki Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB) Orkestrası ile birlikte sahne aldığı konseri CHP Milletvekili Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, Mezitli Belediye Başkanı CHP'li Neşet Tarhan, MDOB Müdürü ve Sanat Yönetmeni Aslı Utku Engin ile çok sayıda sanatsever izledi. Olcay, konserinde 'Başucu3' adlı albümündeki şarkılarını yanı sıra dillerden düşmeyen eserlerini de seslendirdi. Konser sırasında alanı dolduran binlerce hayranı, Zuhal Olcay'ın söylediği şarkıları hep bir ağızdan seslendirmeyi ihmal etmedi.
Konser devam ederken konuşan Olcay, festival alanı civarında bulunan Soli Antik kent kalıntıların mutlaka gün yüzüne çıkarılmasını isteyerek, organizasyona emeği geçenlere teşekkür etti. Mersin'de yaşayanların adeta cennette yaşadığını nitelendiren Olcay, "Siz burada hayatın tadını çıkartıyorsunuz. Buralar cennet gibi, biz İstanbul'da ızdırap çekiyoruz. Galiba, sonunda bende buralara yerleşeceğim. Lütfen Mersin'in kıymetini bilin. Mersin çok güzel bir şehir" diye konuştu. Olcay, 'Güller ve Dudaklar' şarkısı ile konserini tamamladı.
BAŞKAN, MİLLETVEKİLİNİ AĞLATTI
Konserin sonunda sahneye gelen Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Zuhal Olcay'a günün anısına teşekkür ederek, çiçek verdi. Tarhan, daha sonra Babalar Günü nedeni ile ünlü şair Nazım Hikmet'in 'Baba' adlı şiirini okudu. Bu sırada konseri izleyen Milletvekili Aytuğ Atıcı duygu dolu anlar yaşadı. Duygulanan Atıcı'nın gözyaşı dökmesi dikkat çekerken şiiri tamamlayan Tarhan'ı da uzun süre alkışladı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.