MHP Genel Başkan adayı Sazak'tan medya atağı

MHP Genel Başkanlığı için adaylığını açıklamaya hazırlanan Süleyman Servet Sazak'ın ulusal bir gazete çıkarmak için kolları sıvadığı öğrenildi Sazak'ın gazete ile birlikte bir de ulusal TV kanalı kurmak için çalıştığı daha önceden biliniyordu.

18 Kasım 2015 Çarşamba 14:15
MHP Genel Başkan adayı Sazak'tan medya atağı






MHP Genel Başkan adayı Sazak'tan medya atağı

MHP Genel Başkan adaylığı çalışmalarını Ankara'da yürüten Süleyman Sazak ulusal bir gazete ile ulusal bir kanalın kuruluş hazırlığını yürütüyor. Gazete ve TV kanalının adı henüz belli değil. Kadro oluşturmak için bina ve tesis hazırlığının tamamlanması bekleniyor..

Sazak yeni gazete ve TV kanalı için Ankara ve İstanbul'da bina arayışlarına girdi.

Milliyetçi kesime hitap eden Ortadoğu ve Yeni Çağ gazetelerinin Ülkücüleri ve Türk Milliyetçileri'ni temsil etmediğini düşünerek yola çıktığını belirten Sazak 'Sözcü'den daha üsluplu bir muhalafet gazetesi' hazırlığı içinde olduklarını söyledi.

Sazak'ın çıkaracağı gazete kadrosunda kimlerin yer alacağı henüz bilinmiyor.
Son Güncelleme: 18.11.2015 14:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.