Real Madrid'de Jose Mourinho Nuri'yi kiraya veriyor

17 Mart 2012 Cumartesi 16:30
Real Madrid'de Jose Mourinho Nuri'yi kiraya veriyor






İspanyol spor televizyonlarından Marca TV, Real Madrid'de bekleneni veremediği ileri sürülen Nuri Şahin'in, teknik direktör Jose Mourinho'nun talebiyle kiralık olarak bir başka takıma verilebileceğini iddia etti.

Televizyonda yayınlanan Futboleros programında, Mourinho'nun bu sezon takımda en az oynama şansı verdiği Nuri için Henüz Real Madrid'i yönetecek olgunluğa sahip değil diye düşündüğü öne sürüldü.

Geçtiğimiz yıl Borussia Dortmund ile Bundesliga'nın en iyisi seçilen Nuri Şahin, geçirdiği sakatlıkların da etkisiyle La Liga'daki ilk sezonunda henüz başarılı olamadı.

23 yaşındaki milli futbolcu için Alman ve İngiliz kulüplerinden teklifler geldiği ileri sürülürken, ancak bu kulüplerin sadece satın alma opsiyonu verilmesi halinde Nuri'nin kiralık olarak gelmesine sıcak baktıkları kaydedildi.

Real Madrid ile 6 yıllık sözleşmesi bulunan Nuri Şahin'in, gelecek sezon İspanya dışında oynaması bekleniyor.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.