Hastanede cinsel istismara 3 yıl hapis

Doğan BİLMEZ / KAYSERİ, () – KAYSERİ’de özel bir hastanede temizlik görevlisi olarak çalışan Necla B.’yi, elle taciz ettiği iddiasıyla tutuksuz yargılanan ve aynı hastanede teknik servis elemanı olarak çalışan Bekir T. 3...

08 Haziran 2015 Pazartesi 14:01
Hastanede cinsel istismara 3 yıl hapis






Doğan BİLMEZ / KAYSERİ, () – KAYSERİ’de özel bir hastanede temizlik görevlisi olarak çalışan Necla B.’yi, elle taciz ettiği iddiasıyla tutuksuz yargılanan ve aynı hastanede teknik servis elemanı olarak çalışan Bekir T. 3 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Olay, geçen yıl Haziran ayında merkez Kocasinan ilçesi Örnekevler Mahallesi’nde bulunan, özel bir hastanede meydana geldi. Hastanede teknik servis elemanı olarak çalışan  Bekir T., iddiaya göre temizlik görevlisi Necla B.’ye, arkadan yanaşarak elle taciz etti. Olayı hastane yönetimine anlatan kadının işine son verildi. Necla B.’nin savcılığa suç duyurusunda bulunması üzerine, şüpheli hakkına 'Basit cinsel istismar' suçundan dava açıldı.
Kayseri 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada tutuksuz sanık Bekir T. hazır bulunurken, Necla B. katılmadı. Mahkemedeki ifadesinde suçlamaları kabul etmeyen sanık, beraatını talep etti. Mahkeme sanık Bekir T.'ye 'Basit cinsel istismar' suçunu işlediği gerekçesiyle 3 yıl hapis cezası verdi.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.