2014 Bahar Modası, beyaz gömlek kabarık etek

2014 Bahar Modası çizgi filmlerden fırlayıp gelmiş gibi. daha canlı daha desenli üstelik cıvıl cıvıl. Hakim renk beyaz ve tonları.....

19 Nisan 2014 Cumartesi 12:50
2014 Bahar Modası, beyaz gömlek kabarık etek






2014 Bahar Modası, beyaz gömlek kabarık etek


2014 İlkbahar Yaz için tasarımcılar birbirinden muhteşem koleksiyonlar tasarladılar. Bu koleksiyonlar belirli bir tarzla sınırlı değil.

Yaz deyince aklımıza ilk gelen şey havaların bunaltıcı sıcakları ve buna çözüm olarak da hemen deniz ve havuz geliyor. Yazın gelmesini iple çeken birçok kadın var. Bunlarda biri de şu an sizin gibi 2014 yazında mayo mu bikini mi giymek için 2014 bikini ve mayo modellerine bakmasından anlıyoruz.

Bu yazın birbirinden seksi, transparan, hayvan desenli, renk renk ve farklı modellerde tasarlanmış uzun elbise şeklinde tunikler oldukça trend.

FARKLI DESENLER
Modacılar bu sezon farklı desen kombinlerine genişçe yer vermiş. Artık farklı desendeki parçaları kombinlemek çok moda. Desenlerle ve renklerle dans etme sırası şimdi sizde, stilinizi konuşturun!

BEYAZ GÖMLEKLER

Beyaz gömlek kesinlikle mevsimsiz bir moda icadı. Her durum ve mekana uygun gömleklere mutlaka yatırım yapın, pişman olmayacaksınız. Sezonun trendi şifonlar ve floral baskılar her şeyi olduğu gibi gömlekleri de ele geçirmiş durumda.

KABARIK ETEKLER
Çoğu bir çizgi film karakteri edasında kabarık eteklerle kadınlar ve genç kızlar masal dünyasından fırlamış gibi görünecekler. Uzun kabarık eteklerin yanında midi boy kabarık etekler de tercih edilebilir.

ÇİÇEKLİ ELBİSELER
Bahar geldi illaki çicek... 2014 bahar sezonunun ana trendlerinden biri... Sokak modasında en çok tercih edilen çiçek desenli parçalar ise elbiseler!

Crop Top üstler  Göbeği açık bluzlar,  New York Moda Haftası'nda gerçekleşendefilelerde yeniden karşımızda.  Crop Top'lar, 2014 İlkbaharında da bizimle olacağının sinyallerini verdi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.