Angelina Jolie ölümle pençeleşiyor

Angelina Jolie'nin hastalığı dünya jet sosyetesini şoke etti. Ölümcül iki hastalıkla mücadele eden güzel yıldızın günlerinin sayılı olduğu iddia ediliyor.

15 Nisan 2016 Cuma 03:33
Angelina Jolie ölümle pençeleşiyor






Angelina Jolie ölümle pençeleşiyor

Ünlü sinema yıldızı Angelina Jolie'nin amansız iki hastalıkla boğuştuğu iddiaları dünya jet sosyetesini şoke etti. Angelina Jolie için benzer iddialar 2012 yılında da ortaya atılmıştı..


40 yaşındaki 6 çocuk annesi ünlü sinema yıldızı, National Enquirer dergisinin haberine göre kanser ve anoreksiya bulumia yüzünden ölmek üzere. Angelina Jolie’nin giderek eridiğini ve şu anda 37 buçuk kilo kaldığını iddia eden dergi, habere kanıt olarak da Angelina Jolie’nin geçtiğimiz ay Yunanistan’da mültecileri ziyareti sırasında çekilen fotoğraflarını gösterdi.

Derginin bir diğer iddiası ise Brad Pitt hakkında. İddialara göre Pitt, “Eğer sağlıklı beslenmeye başlamazsan senden boşanırım” şeklinde tehditlerde bulunuyor.

Çift tarafından henüz bir açıklama yapılmazken, ABD magazini ise derginin neredeyse her yıl bu tip haberler yaptığını ve Jolie’nin gençlik yıllarında anoreksiya yüzünden sürekli hasta olduğunu, 2014 yılında bu yüzden hasteneye kaldırılıp tedavi altına alındığının da altı çizildi.

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.