Bengü nişanlısından ayrıldı

Şarkıcı Bengü düğün hazırlığı yaptığı nişanlısından ayrıldı.

11 Haziran 2018 Pazartesi 10:00
Bengü nişanlısından ayrıldı






Bengü nişanlısından ayrıldı

   Şarkıcı Bengü düğün hazırlığı yaptığı nişanlısından ayrıldı.Bir yıldır birlikte olduğu Selim Selimoğlu ile 7 Mayıs'ta nişanlanan ve bu yaz düğün yapmayı planlayan Bengü, genç işadamı ile yollarını ayırdı.Günaydın'da yer alan habere göre; Bengü büyük umutlarla girdiği evlilik yolunda bir kez daha hüsrana uğradı. Daha önce üç kez aşık olup nişanlanan sanatçı, üçünde de mutlu sona eremeden ayrılmıştı.

   Bengü, son ilişkisinde de hüsrana uğradı. Bir yıldır birlikte olduğu Selim Selimoğlu ile 7 Mayıs'ta nişanlanan ve bu yaz düğün yapmayı planlayan sanatçı, genç işadamı ile yollarını ayırdı.Şarkıcı daha öncede Ahmet Baran Çetin, Akın Altan ve Ahmet Çakır'la nişanlandıktan sonra ayrılmıştı.

Haberler

Anahtar Kelimeler:
Bengü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.