Demet Akalın, serveti elinin tersiyle geri çevirdi

Şarkıcı Demet Akalın, doktorunun tavsiyesi üzerine 1.5 milyon liralık iş teklifini elinin tersiyle geri çevirdi...

31 Ekim 2013 Perşembe 06:09
Demet Akalın, serveti elinin tersiyle geri çevirdi






 

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, şubat ayında dünyaya gelecek kızı Hira'nın sağlığı için 1.5 milyon lirayı elinin tersiyle geri çevirdi.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın 15 konserini ve Avrupa turnesini kızı Hira için iptal etti. Sadece yılbaşında sahneye çıkacak olan Akalın, bir gecelik konser için 200 bin lira alacak.

6 aylık hamile Demet Akalın, Hira adını vereceği kızını şubat ayında dünyaya getirecek. Hamileliğinin ilk altı ayını rahat geçiren sanatçı, son ayları da aynı şekilde geçirmek için doktorunun sözünden çıkmıyor.

AVRUPA'YA GİTMİYOR

Doğuma 3 ay kala doktoru tarafından sahne yasağı konulan Akalın, adeta bir servet kaybetti. Yaz boyunca 50 konser veren ünlü şarkıcı, 410 bin liraya anlaştığı Avrupa turnesini iptal etti. Ardından da Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde vereceği toplam 15 konsere çıkamayacağını açıkladı. Bugün'ün haberine göre, son yaptığı zamla sahneden bir gecede 70 bin lira alan Akalın'ın kaybı böylece 1.5 milyon lirayı buldu.

YILBAŞINA REKOR ZAM

Demet Akalın hamileliğinin son üç aylık sürecinde bir istisna yaparak sadece Yılbaşı gecesi sahne alacak. Bir otelle anlaşan şarkıcı, bir gece için kendi rekorunu kırarak 200 bin liraya anlaştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.