Dj Emrah Karaduman'a bıçaklı saldırı

DJ Emrah Karaduman, program için geldiği Eskişehir’de şoförü Volkan Karaca ile birlikte uğradığı bıçaklı saldırıda ağır yaralandı.

11 Mart 2017 Cumartesi 10:00
Dj Emrah Karaduman'a bıçaklı saldırı






Dj Emrah Karaduman'a bıçaklı saldırı
    

    DJ Emrah Karaduman, program için geldiği Eskişehir’de şoförü Volkan Karaca ile birlikte uğradığı bıçaklı saldırıda ağır yaralandı. Polis, olayla ilgili bir kişiyi gözaltına aldı.
   Bir eğlence merkezine programa çıkmak için Eskişehir’e gelen Emrah Karaduman (29) ile şoförü Volkan Karaca (36) kaldıkları otel girişinde bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Karnından ve sırtından bıçaklanarak ağır yaralanan Emrah Karaduman ambulansa Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne, kolundan ve elinden yaralanan şoförü Volkan Karaca da Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
      Adı açıklanmayan şüpheli, gözaltına alınarak Çarşı Polis Merkezi Amirliği’ne götürüldü.
Emrah Karaduman’ın ESOGÜ Tıp Fakültesi Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavinin devam ettiği belirtilirken, şoförü Volkan Karaca da Yunus Emre Devlet Hastanesi acil servisinde ilk müdahalesi yapıldıktan sonra ambulansla ESOGÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. 
 
Anahtar Kelimeler:
Dj Emrah Karaduman
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.