Eşinden sonra işinden de oldu

Geçtiğimiz günlerde ünlü popçu İrem Derici’den ayrılan Rıza Esendemir Alem FM ile yollarını ayırdı.

30 Mart 2016 Çarşamba 18:15
Eşinden sonra işinden de oldu






Eşinden sonra işinden de oldu

Geçtiğimiz günlerde ünlü popçu İrem Derici’den ayrılan Rıza Esendemir Alem FM ile yollarını ayırdı.

İrem Derici ile Eylül 2014’te evlenen ve geçtiğimiz günlerde tek celsede boşanan Rıza Esendemir sosyal medya hesabı Instagram’dan ALEM FM ile yollarını ayırdığını duyurdu. Ünlü radyocu Rıza Esendemir, ALEM FM‘de a-Rıza show programını sunuyordu…

RIZA ESENDEMİR KİMDİR?

Rıza Esendemir, 19 Mayıs 1979 yılında Denizli’de dünyaya geldi. Radyoculuk hayatına henüz 11 yaşındayken Denizli’de başlamıştır.1997 yılında Best FM’de A-Rıza Show adlı programı sunmaya başlamıştır. Program, gündemdeki konuları eğlenceli bir şekilde aktarmayı, çeşitli tiplemeler ve telefon şakalarıyla da güldürmeyi amaçlamaktadır.

Gelinim Olur musun? adlı evlilik yarışması ile Türkiye’de “Semra Kaynana” adıyla fenomen olan Semra Yücel’in yarışmada sarf ettiği sözleri müzik alt yapısıyla birleştirerek “Semra Yücel Megamix” (Daldan Dala) adıyla şarkı haline getirmiştir ve büyük ilgi toplamıştır. Ağustos 2014’te Alem Fm’le anlaşmıştır.

İlk eşi Yeşim Vatan dan 2011 Eylül ayında boşanmıştır. 13 Eylül 2014 tarihinde ikinci defa İrem Derici ile dünya evine girmiştir. Ancak İrem Derici ile de aradığı mutluluğu bulamamış ve tek celsede boşanmıştır.
 
Son Güncelleme: 30.03.2016 18:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.