Füsun Demirel, dağa çıkıp PKK'ya katılmak istemiş

Terör örütü PKK'lı katiller yurdun dörtbir yanında alçakça eylemler yaparken, dizi filmlerde vatandaşın evine kadar giren Füsun Demirel 'Dağa çıkıp PKK'ya katılmayı' düşündüğünü söyledi.

14 Mart 2016 Pazartesi 10:16
Füsun Demirel, dağa çıkıp PKK'ya katılmak istemiş






Füsun Demirel, dağa çıkıp PKK'ya katılmak istemiş

Ünlü oyuncu Füsun Demirel, Cumhuriyet Gazetesi’ne tepki çekecek bir röportaj verdi.

HDP'ye övgüler yağdıran Demirel, gençliğinde dağa çıkmak istediğini, ülkenin yangın yerine döndüğü Gezi Olaylarının tekrar başlaması gerektiğini söyledi. Demirel, röportajında oynamak istediği çok rolün olduğunu ifade ederek şöyle dedi: “Mesela dağlardaki gerilla kızları oynamayı çok istedim. Belki bir gerilla annesi olurum artık ya da anneannesi.”

Son Güncelleme: 14.03.2016 10:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali 2016-03-14 13:11:56

sen ancak oraya yakışırsın

Avatar
murat kara iskenderun 2016-03-14 14:18:30

bunun gibi oyunculara sanatça değeri verenler utansın gerilla olmak istiyormuş yani tıpkı dün ankarayı kana bulayan köpek gibi çakal gibi sırtlan gibi biri olmak istemiş şimdi de oyle bir piçin anası rolünü canlandırmayı hayal ediyormuş yani bir katilin bir kan içici alçağın annesi rolünü elbette bir oyuncu canlandırabilir ama bunu içselleştirmesi ruh halindeki travmayı sergiliyor bir defolup git be kadın

Avatar
serap yeşil 2016-03-14 14:19:49

bunun gibiler ekranlarda kendilerine yer bulabiliyorsa medya dünyası kimin elinde kimler medya sektöründe at koşturuyor diye düşündüm bir an

Avatar
serap 2016-03-15 09:04:30

Dizi ler den kazandik larii .haram . olsun allah yedirmesin.çok sinirli yim