Kızının Playboy'da çıplak pozlarını öğrenen baba Chivu, yaşamına son verdi

Model Loredana Chivu'nun babası kızının Playboy dergisine çıplak poz verdiğini duyunca yaşamına veda etti

04 Mayıs 2018 Cuma 09:24
Kızının Playboy'da çıplak pozlarını öğrenen baba Chivu, yaşamına son verdi






Kızının Playboy'da çıplak pozlarını öğrenen baba Chivu, yaşamına son verdi

   Model Loredana Chivu'nun babası kızının Playboy dergisine çıplak poz verdiğini duyunca yaşamına veda etti.Romanya'da yaşanan olayda, o dönem 18 yaşındaki Loredana Chivu, Playboy'un Romanya edisyonuna soyundu. Kızının çıplak pozlarını öğrenen baba Chivu, yaşamına son verdi.

   O dönem 18 yaşındaki Loredana Chivu, Playboy'un Romanya edisyonuna soyundu.Kızının çıplak pozlarını öğrenen baba Chivu, hayatına son verdi. Babasını anlatan Loredana, "Benimle konuşmayı kesmişti, çok mutsuzdu. Kendini benden ve ailenin geri kalanından izole etmişti. Bunu aşacağını düşünmüştüm, intihar edeceği aklımın ucuna bile gelmemişti" sözleriyle acısını ifade etti.

   Bugün 28 yaşında olan ve Romanya'nın başkenti Bükreş'te yaşayan Loredana Chivu, Instagram hesabından pek çok fotoğraf paylaşmaya devam ediyor.

Posta

Anahtar Kelimeler:
Loredana Chivu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.