Meryem Uzerli'yi Özcan Denizin Yanında Görenler ŞOKE oldu

Özcan Deniz'in "Sevimli ve Tehlikeli" filminin galasına katılan güzel oyuncu Meryem Uzerli giydiği ilginç kıyafeti ile dikkatleri üzerine çekti. Uzerli filme övgüler yağdırdı.

06 Şubat 2015 Cuma 20:24
Meryem Uzerli'yi Özcan Denizin Yanında Görenler ŞOKE oldu






Rol aldığı reklam filminin tanıtımını yapacak olan Meryem Uzerli, kendisiyle aynı yapım şirketiyle çalışan Özcan Deniz'in galasına katıldı. Geceye beyaz spor ayakkabı ve takım elbiseyle katılan oyuncu “Bugün adam oldum sizler için” dedi. Filmi çok beğendiğini söyleyen Uzerli, “Hala konuşamıyorum, ağlıyorum. Büyük konuşmayayım ama bu kadar güzel bir film izlemedim” diye konuştu. Ayşe Ayşin Turan ile Şükrü Özyıldız'ın oynadığı 'Sevimli Tehlikeli' filminin galası Özdilek AVM'de yapıldı. Özcan Deniz'in yazıp yönettiği filmin galasına Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay ve Kerem Bürsin gibi ünlü simalar katıldı. 'Bu filmde kendimle anlaşamadım o yüzden kendime rol yazmadım' diyerek filmde neden rol almadığını açıklayan Deniz'i gecede Meryem Uzerli de yalnız bırakmadı. Takım elbisesiyle maskülen bir tarza bürünen Uzerli, kostümü hakkında 'Ben bugün adam oldum sizler için' yorumunda bulundu. Habercilerin 'Özcan Deniz'in projesinde yer almak ister misiniz?' sorusuna 'Böyle güzel bir senaryo olursa evet dememek için deli olmak lazım" diyerek yeşil ışık yaktı.  

SEVİMLİ VE TEHLİKELİ'NİN KONUSU NEDİR?

Zarok çok uzun yıllar önce Edirne'de henüz beşikteki bir kız çocuğunu kaçırıp, bir ailenin ömür boyu büyük acılar yaşanmasına neden olur. Aradan uzun yıllar geçer ve Zarok eline geçen bir fırsatı değerlendirir. Vicdan azabını hafifletmek için bu sefer, daha önce kaçırdığı kızı tekrar kaçırarak gerçek ailesine götürecektir! Fakat bu süreçte her iki karakteri de, aşk dolu bir macera beklemektedir... Yönetmen ve senaristliğini üstlendiği üç filmin ardından bir kez daha kamera arkasına geçen Özcan Deniz, bu filminde de romantizmi, aşkı ve dramı harmanlıyor. Rapunzel'den Sindrella'ya Beyaz Atlı Prens'ten Robin Hood'a kadar tanıdık olduğumuz pek masalı birleştiren filmin başrollerini ise genç oyuncular Ayça Ayşin Turan ve Şükrü Özyıldız paylaşıyor. Önceki üç filmden farklı olarak Özcan Deniz bu sefer oyuncu kadrosunda yer almıyor. Filmin yapımcılığını ise Avşar Film ve DNZ Film ortak üstleniyor.
 
Son Güncelleme: 06.02.2015 20:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.