Özlem Tekin Muhtar aza adayı oldu

Ünlü sanatçı Özlem Tekin politikaya merak sardı.

02 Mart 2016 Çarşamba 09:00
Özlem Tekin Muhtar aza adayı oldu






 

Özlem Tekin Muhtar aza adayı oldu

Ünlü sanatçı Özlem Tekin politikaya merak sardı.Bodrum Gündoğan Küçükbük Mahallesi’nde muhtar aza adayı olmaya karar veren Özlem Tekin mahalleyi ve mahalleleri tek tek dolaştı oy istedi.

  6 Mart’ta yapılacak olan muhtarlık seçimlerinde Küçükbük Mahallesi'nde muhtar adayı Ali Akbulut'un listesine giren Ölem Tekin siyasetin yanı sıra   müziğine devam edecek.  Hayvan haklarına sahip çıkması ile de gündemden düşmeyen Özlem Tekin burada da hayvan haklarını koruyacağını belirterek   , “Mahallemizde ve çevrede çok fazla evsiz, sahipsiz kedi, köpek var bunlara sahip çıkacağız. Havai fişek atımını durdurmaya yönelik çalışmalarımız olacak. Kuşlar böcekler bu durumdan etkileniyor ve ölüyorlar buna da karşı çıkacağız” dedi. 

Son Güncelleme: 02.03.2016 09:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.