Sevgilisi uyurken annesiyle birlikte oldu

 İngiltere'de yaşanan olay gündeme oturdu.

14 Aralık 2017 Perşembe 09:59
Sevgilisi uyurken annesiyle birlikte oldu






Sevgilisi uyurken annesiyle birlikte oldu

   İngiltere'de yaşanan olay gündeme oturdu.27 yaşındaki adam 25 yaşındaki sevgilisinin annesi ile birlikte oldu.The Sun'da yer alan Deidre'nin köşesine taşıdığı olay akıllara durgunluk verdi. 25 yaşındaki kız arkadaşının yıllar sonra ortaya çıkan annesiyle birlikte olduğunu itiraf eden ismini vermek istemeyen 27 yaşındaki adam, itirafıyla ülke gündemine oturdu.2 yaşındaki kadın tam 20  yıl sonra 5 yaşında terk ettiği kızının yaşadığı yere döndü. İkilinin 3 yıllık ilişkisinin alt üst olmasına sebep olan olay ise bu günden yaklaşık 1 sene sonra başladı.      

   Babası ölen genç kadın 1 yıl önce yaşadığı yere gelen annesinin görüşmek için ısrar etmesine daha fazla dayanamayarak akşam yemeğine davet etti. Peki o gecede neler yaşandı? 27 yaşındaki adam o geceyi şu sözlerle anlattı: 'Her şey çok iyi geçti ama annesi beni çok tedirgin etti. O benimle açıkça flört etti. Ben etkilenmedim. Bunu fark eden kız arkadaşım çok sinirlendi ve odasına gitti.Bunun üzerine ben yatmam gerektiğini söyleyerek odama çıkmak istedim. Fakat mutfaktan hediye olarak getirdiği İskoç şişesini içmemiz için ısrar etti. Ben de o markayı çok sevdiğim için hayır diyemedim. Uzun süre birlikte zaman geçirdik. Gecenin sonunda çok sarhoş olmuştuk ve kız arkadaşım üst katta uyurken annesiyle birlikte olduk. Sabah olduğunda soluğu kız arkadaşımın annesinin yanında aldım. Ona gece olanlarla ilgili sessiz kalması için yalvardım. Bana göz kırparak 'Merak etme. Bir kelime dahi etmeyeceğim.' dedi.

   Posta gazetesi'nin haberine göre annesi gitti fakat sessiz kalma konusunda ne kadar dayanabilirim bilemiyorum. Yaptığım şeyi düşünmemeye çalışıyorum. ' Bunu alkolün etkisiyle yaptığımı biliyorum ama kız arkadaşıma yapabileceğim en kötü şeyi yaptım. O babasını kaybetti ve işe yaramayan bir annenin sevgisine ihtiyaç duyuyor. Ama bu durumda ne yapabilirim ki? Ona ihanet ettiğimi nasıl söyleyebilirim? İşin en kötü yanı da annesine güveniyor olması.'

 

Anahtar Kelimeler:
Sevgilisi Uyurken
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.