AB Eski Bakanı, HDP'li Konca hastaneye kaldırıldı

Koalisyon hükümetinde HDP kontenjanından 10 gün süreyle Avrupa Birliği Bakanı olarak görev yapan milletvekeli Ali Haydar Konca seçim bölgesi Kocaeli'nde hastaneye kaldırıldı

26 Eylül 2015 Cumartesi 15:38
AB Eski Bakanı, HDP'li Konca hastaneye kaldırıldı






AB Eski Bakanı, HDP'li Konca hastaneye kaldırıldı

Koalisyon hükümetinin HDP kontenjanından Avrupa Birliği Bakanlığı görevini yaparken istifa eden Ali Haydar Konca Kocaeli'nde kalp krizi geçirdi. Halkların Demokratik Partisi (HDP) Kocaeli Milletvekili, Avrupa Birliği eski bakanı Ali Haydar Konca, sabah saatlerinde fenalaştı.

Ali Haydar Konca, Ali Haydar Konca Sağlık durumu

Daha önce kalp krizi geçiren Konca sabah uyandığında göğüs kafesindeki ağrı nedeniyle telaşlandı. Eşi Naciye Konca tarafından Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

İlk yapılan tetkiklerde herhangi bir kriz bulgusuna rastlanmayan Konca'nın strese bağlı sebeplerle rahatsızlandığı, sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

Ali Haydar Konca, 4 gün önce geçici Bakanlar Kurulu'ndaki görevinden istifa etmişti.

Son Güncelleme: 26.09.2015 15:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.