Bozdağ: Kılıçdaroğlu Eleştirisinin Haksız Olduğunu Kendisi De Görecektir

ADALET Bakanı Bekir Bozdağ, Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Genel Kurul Toplantısı'nda, yeni seçilen üyelerle bir araya geldi. Seçimlerin demokratik ve meşru olduğunu söyleyen Bozdağ, 'Adalet Akademisi'nde yapılan seçimlerde...

28 Ekim 2014 Salı 10:24
Bozdağ: Kılıçdaroğlu Eleştirisinin Haksız Olduğunu Kendisi De Görecektir






ADALET Bakanı Bekir Bozdağ, Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Genel Kurul Toplantısı'nda, yeni seçilen üyelerle bir araya geldi.
Seçimlerin demokratik ve meşru olduğunu söyleyen Bozdağ, 'Adalet Akademisi'nde yapılan seçimlerde kadın üyelerin çoğunlukta olmasını istediklerini belirtti. Bakan Bekir Bozdağ, şöyle dedi:
"Seçimlerde böyle bir sonuç ortaya çıkmadı. Sayın Cumhurbaşkanımız da öyle zannediyorum ki buradaki kadın eksikliğini görerek 2 kadın üye atamıştır. Bunların tamamı yasal, meşru ve doğru atamalardır. Sayın Kılıçdaroğlu buradaki demokratik meşruiyetin yüksekliğine ve çoğulculuğa baktığı zaman eleştirisinin haksız olduğunu kendisi de görecektir."  

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.