Haydarpaşa Numune Hastanesi'nde büyük tehlike

Türkiye'nin en eski sağlık kuruluşlarından biri olan Kadıköy Haydarpaşa Numune Hastanesi poliklinik binasında oluşan çatlaklar yüzünden boşaltıldı

21 Ocak 2015 Çarşamba 04:18
Haydarpaşa Numune Hastanesi'nde büyük tehlike






Haydarpaşa Numune Hastanesi'nde büyük tehlike

İstanbul Anadalu yakasının en önemli sağlık kuruluşlarından biri olarak bilinen Kadıköy Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi poliklinik binasında oluşan çatlaklar nedeniyle, binanın tedbir amaçlı kapatıldığı bildirildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden gece yapılan yazılı açıklamada şöyle...

KADIKÖY'deki Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi poliklinik binasında oluşan çatlaklar nedeniyle, binanın tedbir amaçlı kapatıldığı bildirildi.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden gece yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:

"İstanbul Kadıköy'deki Numune Hastanesi Poliklinik binasında, yakınındaki inşaat çalışmasından kaynaklanan çatlaklar gözlenmiştir. İlk incelemede söz konusu çatlakların önemli risk oluşturmadığı tespit edilmişse de, poliklinik binasının tedbir ve gözlem amaçlı olarak kapalı tutulması uygun görülmüştür. Yapılacak teknik incelemenin ardından poliklinik binasının yeniden hizmet vermeye ne zaman başlayacağı duyurulacaktır."
Son Güncelleme: 21.01.2015 04:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.