Adana Demirspor, diş sağlığı kontrolünden geçti

ADANA,()- PTT 1'inci Lig ekiplerinden Adana Demirspor, Çukurova Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde ağız ve diş sağlığı kontrolünden geçti. Tüm futbolcuların muayenelerinin yapıldığı kontrollerde Fakülte Dekanı Prof.Dr.Mustafa...

26 Mart 2015 Perşembe 16:02
Adana Demirspor, diş sağlığı kontrolünden geçti






ADANA,()- PTT 1'inci Lig ekiplerinden Adana Demirspor, Çukurova Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde ağız ve diş sağlığı kontrolünden geçti.
Tüm futbolcuların muayenelerinin yapıldığı kontrollerde Fakülte Dekanı Prof.Dr.Mustafa Serdar Toroğlu, mavi lacivertli kafile ile yakından ilgilendi ve Karşıyaka maçı öncesi başarı dileklerinde bulundu.
Gösterilen yakın ilgi nedeniyle teşekkür eden Adana Demirspor teknik direktörü Ünal Karaman, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Toroğlu'na tüm futbolcularının imzaladığı formayı hediye etti.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.