Adanaspor'da Güvenç Kurtar dönemi bitti

PTT 1'inci Ligi takımlarından Adanaspor'un teknik direktörü Güvenç Kurtar, yönetim kuruluylae karşılıklı uzlaşarak görevi bıraktığını açıkladı. Adanaspor'a çok sıkıntılı bir dönemde geldiğini belirten Güvenç Kurtar,...

24 Mart 2015 Salı 15:39
Adanaspor'da Güvenç Kurtar dönemi bitti






PTT 1'inci Ligi takımlarından Adanaspor'un teknik direktörü Güvenç Kurtar, yönetim kuruluylae karşılıklı uzlaşarak görevi bıraktığını açıkladı.
Adanaspor'a çok sıkıntılı bir dönemde geldiğini belirten Güvenç Kurtar, turuncu beyazçlı takımın ilk 6 hedefinden uzaklaşması ile istifa kararını aldığını vudgularken şunları söyledi:
"Kısa sürede olsa kaldığım Adana'da güzel günler geçirdim. Başkan Bayram Akgül ve yönetim kuruluna, Adanaspor camiasına çok teşekkür ederim. Ancak, özellikle son 2 haftada alınan talihsiz sonuçlar bizi ilk 6 hedefinden uzaklaştırdı. Bu nedenle bende görevi bıraktım. Adanaspor'a başarılar diliyorum."

FOTOĞRAF 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.