Alper Potuk, aday kadrodan çıkarıldı

İSTANBUL, () - MİLLİ futbolcu Alper Potuk, sağ uyluk ön adalesindeki sakatlık nedeniyle Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın Bulgaristan ve Kazakistan ile oynayacağı maçların aday kadrosundan çıkarıldı. Futbol Federasyonu'ndan yapılan...

05 Haziran 2015 Cuma 20:24
Alper Potuk, aday kadrodan çıkarıldı






İSTANBUL, () - MİLLİ futbolcu Alper Potuk, sağ uyluk ön adalesindeki sakatlık nedeniyle Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın Bulgaristan ve Kazakistan ile oynayacağı maçların aday kadrosundan çıkarıldı.

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, A Milli Takım'ın dün akşam yaptığı idmanın son bölümündeki şut çalışması sırasında sakatlanan Alper Potuk'a yapılan muayene ve tetkikler sonrasında, oyuncunun sağ uyluk ön adalesinde (Rectus Femoris) Tip 3B yırtık tespit edildi. İlk müdahalesi yapılan ve PRP injeksiyonu uygulanan Alper'in, sakatlığının milli maçlara kadar geçmeyeceği belirlenince aday kadrodan çıkarıldığı bildirildi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.