Antalyaspor-Osmanlıspor Olay ve Soyunma Odaları

PTT Birinci Lig’de deplasmanda Antalyaspor’u 4-3 mağlup eden Osmanlıspor, bitime 1 hafta kala Spor Toto Süper Lig’e yükselirken futbolcular mutluluklarını taraftarlarıyla paylaştı. OSMANLISPORLU FUTBOLCULARA...

17 Mayıs 2015 Pazar 22:33
Antalyaspor-Osmanlıspor Olay ve Soyunma Odaları






PTT Birinci Lig’de deplasmanda Antalyaspor’u 4-3 mağlup eden Osmanlıspor, bitime 1 hafta kala Spor Toto Süper Lig’e yükselirken futbolcular mutluluklarını taraftarlarıyla paylaştı.
OSMANLISPORLU FUTBOLCULARA TEPKİ
Antalyasporlu taraftarların Osmanlısporlu futbolcularına pet şişe atması üzerine polis, müdahale etti. Taraftarların Osmanlısporlu futbolculara tepkisi çıkış tüneli önünde de sürdü. Bir süre saha içerisinde bekleyen Osmanlısporlu futbolcular çevik kuvvet polisinin kalkanları ile oluşturduğu güvenlik çemberi ile sahadan ayrıldı.
GÖKSU: "ÇIKACAĞIZ"
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Antalyaspor teknik sorumlusu Mustafa Ati Göksu, Süper Lig’in şansını sonuna kadar götüreceklerini kaydetti, "Çözemediğim nokta var. Rakip aynı hareketi yapıyor ama hakem ona kart vermiyor. Hakemleri konuşmak istemiyorum. Bu konuşmama ceza verecekse versinler. Neyse onu yapın. Hakemler akşam izlesin maçı. 40 saniye içinde iki sarı kart yedik. Rakip yapıyor aynı hareketi onlara bir şey yok. Futbol, futbolluktan çıkmasın. Hakemler hakkında konuşmazdım. Bugün dayanamadım konuştum. Futbol skor oyunu, onlar galip geldi" dedi.
TÜTÜNEKER: "FİNALİ GETİRDİK"
Osmanlıspor teknik direktörü Uğur Tütüneker, son 7 haftada 6 galibiyet 1 beraberlik aldıklarını belirtti, "Artık Süper Lig’e çıktık. Son haftalarda ofansif değil defansif yönümüzü iyi oynamamız bizi bu yerlere getirdi. Tek maçımız kaldı. Sezon bitiyor. Kendi işimizi kendimiz bitirmek istedik. Galip gelmemiz lazımdı, galibiyeti düşündük. Bugün burada bu işi bitirmemiz gerektiğini söyledim futbolcularıma. Haftaya düşme hattındaki Bucaspor maçına da kazanmak için çıkacağız" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.