Aydınspor 1923'de Boykota Devam

SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta Ümraniyespor galibiyetiyle yenilmezlik serisini 7 maça çıkaran Aydınspor 1923'te futbolcular, geçtiğimiz hafta başlattıkları antrenman boykotunu bugün de sürdürdüler. Galibiyete ve yönetimin bir miktar...

04 Kasım 2014 Salı 16:16
Aydınspor 1923'de Boykota Devam






SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta Ümraniyespor galibiyetiyle yenilmezlik serisini 7 maça çıkaran Aydınspor 1923'te futbolcular, geçtiğimiz hafta başlattıkları antrenman boykotunu bugün de sürdürdüler.
Galibiyete ve yönetimin bir miktar ödeme yapma sözüne rağmen haftanın ilk çalışmasına da çıkmayan futbolcuların alacakları ödenene kadar boykota devam edecekleri öğrenildi. Para almadan kendi yağlarında kavrulduklarını belirten futbolcular, şunları söylediler:
"Bugüne kadar birbirimize destek olduk. Parası olan olmayana verdi. Ancak bizim de gücümüz kalmadı. Kredi kartları kullanım dışı kalan arkadaşlarımız var. Aydın'da birileri elini taşın altına koymalı. Kulüp başkanı da tek başına bırakılmamalı."
Öte yandan yönetimin antrenmana noter getirerek boykotu tespit ettireceği öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.