Bakan Kılıç, Milli Halterci Sibel Özkan Konak'ı Tebrik Etti

  ANKARA- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Dünya Halter Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanan Sibel Özkan Konak için tebrik mesajı yayımladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Sibel Özkan Konak'ın,...

09 Kasım 2014 Pazar 17:14
Bakan Kılıç, Milli Halterci Sibel Özkan Konak'ı Tebrik Etti






 

ANKARA-

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Dünya Halter Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanan Sibel Özkan Konak için tebrik mesajı yayımladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Sibel Özkan Konak'ın, Kazakistan'çın Almatı kentinde devam eden şampiyonada, kadınlar 48 kiloda dünya ikincisi olduğu belirtildi ve Bakan Kılıç'ın tebrik mesajına yer verildi.

Kılıç, Sibel Özkan Konak'ı tebrik ederek, "Bayan sporcularımız, son yıllarda hemen her branşta elde ettikleri büyük başarılarla ülkemizin uluslararası camiada sıkça anılmasını sağlıyor. Bu kapsamda Kazakistan'da başlayan Dünya Halter Şampiyonası'ndaki derecesiyle dünya ikincisi olan Milli

haltercimiz Sibel Özkan Konak'ı tebrik eder, başarılarının devam etmesini dilerim" ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.