Bakan Kılıç'tan Milli Haltercilere tebrik mesajı

  ANKARA- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te düzenlenen Avrupa Halter Şampiyonası'nın 2. gününde Türkiye'yi temsil ederek 3 madalya kazanan Bünyamin Sezer ve Emrah Aydın için tebrik mesajı...

12 Nisan 2015 Pazar 16:18
Bakan Kılıç'tan Milli Haltercilere tebrik mesajı






 

ANKARA-

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te düzenlenen Avrupa Halter Şampiyonası'nın 2. gününde Türkiye'yi temsil ederek 3 madalya kazanan Bünyamin Sezer ve Emrah Aydın için tebrik mesajı yayımladı.

Bakan Çağatay Kılıç'ın tebrik mesajı şöyle:

"Dün, Milli sporcularımızın başarı haberleriyle başlayan Avrupa Halter Şampiyonası, ikinci günde de ay yıldızlı sporcularımızdan gelen başarı haberleriyle devam ediyor. Avrupa Şampiyonası'nın ilk gününde sporcularımızın kazandığı 6 madalyaya bugünde Bünyamin Sezer ve Emrah Aydın kazandıkları 1 gümüş 2 bronz madalya daha ekledi. Sporcu kardeşlerimi gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik eder, zaferlerinin sadece spor hayatlarında değil, her alanda daim olmasını dilerim."

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.