Beşiktaşlı genç Muhammed Norveç'te

Ali DANAŞ/İSTANBUL, () - BEŞİKTAŞ'ın genç oyuncusu Muhammed Demirci, Rosenborg takımı ile idmanlara çıkmak üzere Norveç'e gitti. Küçük yaştan bu yana Beşiktaş altyapısında oynayan ve bir türlü beklenen çıkışı yakalayamayan...

15 Haziran 2015 Pazartesi 21:39
Beşiktaşlı genç Muhammed Norveç'te






Ali DANAŞ/İSTANBUL, () - BEŞİKTAŞ'ın genç oyuncusu Muhammed Demirci, Rosenborg takımı ile idmanlara çıkmak üzere Norveç'e gitti.

Küçük yaştan bu yana Beşiktaş altyapısında oynayan ve bir türlü beklenen çıkışı yakalayamayan Muhammed Demirci, şansını bu kez de Norveç'te deneyecek.

Rosenborg takımı ile idmanlara çıkacak olan genç oyuncu, beğenilmesi halinde futbol hayatına Kuzey ekibinde devam edecek. Rosenborg kulübü antrenörü Kare Ingebrigtsen, Muhammed'in heyecan verici bir sol ayağa sahip olduğunu ve onu antrenmanda görmenin ilginç olacağını açıkladı.

Beşiktaş A takımında yeteri kadar forma giyemeyen Muhammed, geçtiğimiz sezonu Gaziantep Büyükşehir Belediye'de geçirmiş ancak 14 maçta forma giyebilmişti. Muhammed'in Beşiktaş ile bir yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.