Çaykur Rizespor'da Beşiktaş hazırlığı

Muhammet KAÇAR/RİZE, ()– SPOR Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor, Ziraat Türkiye Kupası ve ligde 4 gün arayla üst üste 2 kez karşılaşacağı Beşiktaş maçlarının  hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Cengiz Tesislerinde teknik...

03 Şubat 2015 Salı 17:05
Çaykur Rizespor'da Beşiktaş hazırlığı






Muhammet KAÇAR/RİZE, ()– SPOR Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor, Ziraat Türkiye Kupası ve ligde 4 gün arayla üst üste 2 kez karşılaşacağı Beşiktaş maçlarının  hazırlıklarını sürdürdü.
Mehmet Cengiz Tesislerinde teknik direktör Hikmet Karaman nezaretinde çalışan Çaykur Rizespor’da futbolcular iki ayrı gruba ayrıldı. Koray, Giray, Oboabona, Eren, Kıvanç, Slyvestre, Ümit ve Obranik ilk grupta ısınma hareketlerin ardından koşu ve dar alanda pas çalışması yaptı. Daha sonraki antrenmanda ise ikinci grup yer aldı. Bu grupta yer alan futbolcular teknik ve taktik ağırlıklı çalışma yaptı.
Hikmet Karaman, antrenman süresince futbolcuklarına uyarılarda bulunarak Beşiktaş ile ligde ve kupada üst üste iki maç oynayacaklarını hatırlatırken çeşitli uyarılarda bulundu. Yeşil mavili takımda Asya Kupası’nda bulunan Viera dışında eksik bulunmadığı bildirildi.
EREN: "BEŞİKTAŞ KARŞISINDA İLKİ YAŞAMAK İSTİYORUZ"
Eren Albayrak, antrenmanın bitiminde Gençlerbirliği maçında istedikleri sonucu aldıklarını, bu hafta da Beşiktaş’la ligde yapacakları karşılaşmanın önemli olduğunu vurgularken şunları söyledi:
"Beşiktaş’ın gücünü biliyoruz ancak biz sahaya kazanmak için çıkacağız. Evimizde bu yıl hiç galibiyetimiz yok. Beşiktaş karşısında alacağımız galibiyetle bir ilki yaşamak istiyoruz. Sahamızda seri galibiyetler almayı hedefliyoruz. Bunu Beşiktaş maçı ile başlatmak istiyoruz."

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.