Cosmina Konak Belediyespor'a döndü

YENİ sezon öncesi bütçe kısıtlamasına giden Konak Belediyespor'la yollarını ayıran son 3 sezonun gol kraliçesi Dusa Cosmina, mavi beyazlı ekibe geri döndü. Teknik Direktör Ali Alanç ülkesi Romanya'da Olimpia Cluj ile görüşen Cosmina...

09 Ağustos 2015 Pazar 13:31
Cosmina Konak Belediyespor'a döndü






YENİ sezon öncesi bütçe kısıtlamasına giden Konak Belediyespor'la yollarını ayıran son 3 sezonun gol kraliçesi Dusa Cosmina, mavi beyazlı ekibe geri döndü. Teknik Direktör Ali Alanç ülkesi Romanya'da Olimpia Cluj ile görüşen Cosmina ile yeniden anlaştıklarını ancak UEFA'ya verdikleri listede ismi yer almadığı için 11-16 Ağustos'ta Bosna Hersek'te oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi eleme grubu maçlarında forma giyemeyeceğini açıkladı. Alanç, Cosmina'nın yanı sıra milli futbolcular Fatma, Didem ve Esra'ya da görüşmelerin sürdüğünü söyledi.
Cosmina'nın gelmesiyle daha da güçlendiklerini belirten Ali Alanç, 11 Ağustos'ta başlayacak Şampiyonlar Ligi grup eleme maçlarında başarılı olacaklarını ifade etti. İlk maçı 11 Ağustos'ta Salı günü Belarus temsilcisisi FC Minsk ile oynayacaklarını hatırlatan Alanç, "13 Ağustos Perşembe günü Arnavutluk'tan Vllaznia ve son olarak 16 Ağustos Pazar günü ev sahibi SFK 2000 ile mücadele edeceğiz. Grubu ilk sırada tamamlayıp son 32 takım arasına adımızı yazdıracağız" dedi. Konak yarın saat 9.00'da hava yolu ile İstanbul aktarmalı olarak Bosna Hersek'e gidecek.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.