Denizlispor'da Galibiyeti Koruyamamanın Üzüntüsü

PTT 1'inci Ligi takımı Denizlispor, haftaya lider Osmanlıspor karşısında 2 farklı skor üstünlüğünü yakalamasına rağmen galibiyeti koruyamamanın üzüntüsünü yaşadı. Ligin en güçlü takımlarından biri olan Osmanlıspor...

28 Eylül 2014 Pazar 11:41
Denizlispor'da Galibiyeti Koruyamamanın Üzüntüsü






PTT 1'inci Ligi takımı Denizlispor, haftaya lider Osmanlıspor karşısında 2 farklı skor üstünlüğünü yakalamasına rağmen galibiyeti koruyamamanın üzüntüsünü yaşadı.
Ligin en güçlü takımlarından biri olan Osmanlıspor karşısında 90 dakika boyunca pozisyon vermediklerini dile getiren teknik direktör Özcan Bizati, "Futbol şansı yanımızda değildi. Biri penaltıdan, diğeri serbest vuruştan yediğimiz 2 golle galibiyeti kaçırdık. Yazık oldu" dedi. Her şeye rağmen iyi yolda olduklarını sözlerine ekleyen Bizati, Genkov'un sakatlığının hücum güçlerini olumsuz etkilediğini belirtirken şöyle konuştu:
"Sezon başı kampında sakatlığı yüzünden verimli çalışamayan Genkov, Bucaspor maçı öncesi yeniden sakatlandı. Onun yokluğunda ileri de top tutmakta ve pozisyon üretmekte zorlanıyoruz. Giresunspor randevusunda da oynayamayacak. Ancak milli maçlar nedeniyle lige verilen arada iyileşip hazır hale gelecek."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.