Dünya şampiyonu okul sporları futbol takımı İspanya'ya ulaştı

 ERCAN ATA - MADRİD / Guatemala'da düzenlenen Okul Sporları Kız ve Erkek Futbol Dünya Şampiyonası'nda (ISF) Türkiye'yi temsil eden takımlar İspanya'nın Madrid kentine geldi. Şampiyona sonrası yurda dönmek üzere yola çıkan kafile,...

21 Nisan 2015 Salı 18:51
Dünya şampiyonu okul sporları futbol takımı İspanya'ya ulaştı






 ERCAN ATA - MADRİD /

Guatemala'da düzenlenen Okul Sporları Kız ve Erkek Futbol Dünya Şampiyonası'nda (ISF) Türkiye'yi temsil eden takımlar İspanya'nın Madrid kentine geldi.

Şampiyona sonrası yurda dönmek üzere yola çıkan kafile, uçuş planlamasının ilk durağı olan Madrid'e ulaştı. Takımlar yarın da TSİ 16.30'da İstanbul'da olacak. İstanbul'da 1 gün kalacak olan kafile, perşembe günü 16.20 uçağı ile Trabzon'a gidecek.

Erkeklerde dünya şampiyonu olan Trabzon Erdoğdu Anadolu Erkek Lisesi ve dünya 9.'su Amasya Kız Spor Lisesi, İstanbul'da kaldıkları süre içerisinde Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in konuğu olacak. Demirören, millileri TFF'nin Riva'da bulunan tesislerinde kabul edecek.

Bu arada edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da programının uygun olması halinde millileri ağırlayacağı öğrenildi.

COŞKULU KARŞILAMA HAZIRLIĞI

Öte yandan millilere Trabzon'da coşkulu bir karşılama yapılacağı ifade edildi. Perşembe günü Trabzon'a varacak olan millilerin coşkulu bir şekilde karşılanması için hazırlık yapıldığı öğrenildi.

MİLLİLERE KUTLAMA YAĞIYOR

Dünya şampiyonu olan Trabzon Erdoğdu Anadolu Erkek Lisesi'ne kutlama mesajı yağıyor. Trabzonspor'un eski futbolcuları ve bir çok eski başkan, millileri bu başarılarından ötürü telefon ve mesajlarla tebrik ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.