Fenerbahçe AS Monaco Karşısında

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıkları kapsamındaki son hazırlık maçında Alpler Futbol Festivali Turnuvası'nda Fransız ekibi AS Monaco ile karşılaşıyor.

19 Temmuz 2017 Çarşamba 11:57
Fenerbahçe AS Monaco Karşısında






Fenerbahçe AS Monaco Karşısında

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıkları kapsamındaki son hazırlık maçında Alpler Futbol Festivali Turnuvası'nda Fransız ekibi AS Monaco ile karşılaşıyor. Bu akşam  Chailly Stadyumu'nda oynanacak maç TSİ 20.00’da başlayacak ve D Smart'ın Smart Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak.
Yeni sezon hazırlıklarına Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde 27 Haziran Salı günü yaptığı antrenmanla başlayan Fenerbahçe, ardından 1-8 Temmuz tarihleri arasında Düzce’nin Kaynaşlı İlçesi’nde bulunan Fenerbahçe Resort ve Sport Topuk Yaylası Tesisleri’nde 7 günlük bir kamp süreci geçirdi. Kampın son günü, Düzce 18 Temmuz Stadı’nda Romanya’nın Juventus Bucuresti takımı ile ilk hazırlık maçına çıkan Fenerbahçemiz, bu mücadeleden 3-2 mağlup ayrıldı. Sarılacivertlilerin golleri yeni transfer Mehmet Ekici’den geldi.
Fenerbahçe, İsviçre'deki hazırlık kampı dahilinde Portekiz’in Sporting Lisbon takımıyla Censuy Stadı’nda yaptığı maçtan ise 2-1 mağlup ayrıldı. Fenerbahçe'nin tek golünü yeni transfer Nabil Dirar kaydetti.
   Fenerbahçe İsviçre'deki ikinci hazırlık maçında Fransız ekibi Marsilya ile karşılaştı. 77. dakikada Valere Germain’in kaydettiği golle Fransız ekibi mücadeleyi 1-0 kazandı. Buradaki üçüncü maçında ise İspanyol ekibi Athletic Bilbao ile karşılaşan Fenerbahçe, müsabakadan 0-0’lık eşitlikle ayrıldı.
    Fenerbahçe, AS Monaco maçıyla birlikte İsviçre'deki çalışmalarını tamamlayacak ve İstanbul'a dönecek.
   Fenerbahçe ilk resmi maçını 27 Temmuz Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme turunda Mladost Podgorica - Sturm Graz eşleşmesinin galibiyle deplasmanda oynayacak.
Anahtar Kelimeler:
Fenerbahçe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.