FENERBAHÇE'DE ALTINORDU MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

İSTANBUL, () - FENERBAHÇE, Ziraat Türkiye Kupası'nda 30 Aralık Salı günü Altınordu ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde saat 11.00'de başlayan...

28 Aralık 2014 Pazar 13:25
FENERBAHÇE'DE ALTINORDU MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI






İSTANBUL, () - FENERBAHÇE, Ziraat Türkiye Kupası'nda 30 Aralık Salı günü Altınordu ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde saat 11.00'de başlayan ve üst sahada gerçekleşen çalışma 1 saat 15 dakika sürdü. Mersin İdmanyurdu maçında ilk 11'de görev alan oyuncular antrenmanı rejenerasyon çalışmasıyla tamamladı. Diğer futbolcular ise koşu ve ısınma hareketlerinin ardından 5’e 2 top kapma, dar alanda pas organizasyonları ve dar alanda çift kale maç yaparak antrenmanı sonlandırdı. Emmanuel Emenike ve Pierre Webo takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştılar.

Fenerbahçe, Altınordu maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.