FIVB Luzern Open'ı dördüncü sırada tamamladık

  LUZERN- FIVB (Uluslararası Voleybol Federasyonu) tarafından, İsviçre'nin Luzern kentinde düzenlenen FIVB Luzern Open Plaj Voleybolu Turnuvası, bugün oynanan karşılaşmalarla sona erdi. Organizasyonda yarı finale yükselerek FIVB Open...

17 Mayıs 2015 Pazar 17:24
FIVB Luzern Open'ı dördüncü sırada tamamladık






 

LUZERN-

FIVB (Uluslararası Voleybol Federasyonu) tarafından, İsviçre'nin Luzern kentinde düzenlenen FIVB Luzern Open Plaj Voleybolu Turnuvası, bugün oynanan karşılaşmalarla sona erdi.

Organizasyonda yarı finale yükselerek FIVB Open turnuvalarında bu başarıyı eden ilk Türk takımı olan Erkek Milli Plaj Voleybolu Takımımız Volkan Göğtepe-Murat Giginoğlu ikilisi, üçüncülük maçında İsviçre temsilcileri Nico Beeler-Alexei Strasser'a 21-18, 18-21 ve 4-15'lik setlerle 1-2 yenildi ve dördüncü sıranın sahibi oldu.

Üçüncülük karşılaşmasından önce yarı finalde Hollandalı ikili Alexander Brouwer-Robert Meeuwsen ile mücadele eden Volkan-Murat ikilisi, rakiplerine 16-21 ve 18-21'lik setlerle 0-2 mağlup olarak bronz madalya maçında mücadele etme hakkı kazanmıştı.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.