Galatasaray Başkanı Özbek'i terleten sorular

Nyon'da UEFA Finansal Kontrol Kurulu (CFCB), G.Saray Başkanı Dursun Özbek'i sordukları sorularla adeta terletti. Şubatta yapılması beklenen toplantı öncesi Başkan Özbek konuşmasında, Ünal Aysal'ın bıraktığı enkazı devraldıklarını ve o dönemde bulunduğu asbaşkanlık görevinden itibaren mali tabloyu toparlamaya başladıklarını belirtti.

05 Aralık 2015 Cumartesi 11:41
Galatasaray Başkanı Özbek'i terleten sorular






Özbek, "Sunduğumuz belgelerde zararı 20 milyon euro'dan daha aşağılara çektiğimizi gösterdik. Mali disiplini oturtmaya başladık. Bize 1 yıl daha ek süre verin" diye savunma yaptı. CFCB ise Özbek'e G.Saray'ın geleceğini netleştirecek 5 can alıcı soru yöneltti: 

1-İstifa eden eski başkanı neden ibra ettiniz? 

2-Asbaşkanlığınız döneminde transfer yapmadınız ama sezon başında transferlere davem ettiniz. Kadroyu indirdik dediniz ama gönderdiğiniz oyuncuların çoğu kiralık. Sizce geri dönebilirler mi? 

3-Mali tabloyu toparlıyorusunuz. Devre arası yeni çalıştırıcınızın isteğiyle transfer yapacak mısınız? 

4-20 milyon euro'yu aşağı çektiniz ama 70 milyonluk açık için düşünceniz nedir? 

5-Bu şartlarda siz olsanız erteleme talebini kabul eder misiniz? Bu sorulara cevap niteliği taşıyacak icraatlar sarı-kırmızılılar'ın FFP'den kurtulmasını sağlayacak.
Son Güncelleme: 05.12.2015 11:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.