Galatasaray - Chelsea Muhtemel 11'ler

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Tur ilk ayak mücadelesinde Galatasaray evinde İngiltere'nin köklü ekiplerinden Chelsea'yi ağırlıyor

26 Şubat 2014 Çarşamba 12:50
Galatasaray - Chelsea Muhtemel 11'ler






Galatasaray - Chelsea Muhtemel 11'ler

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Tur ilk ayak mücadelesinde Galatasaray evinde İngiltere'nin köklü ekiplerinden Chelsea ile karşı karşıya gelecek.

MUHTEMEL 11'LER!

Galatasaray: Muslera, Eboue, Semih, Chedjou, Telles, Ceyhun, Melo, Selçuk, Sneijder, Drogba, Burak
Chelsea: Cech, Azpilicueta, Terry, Cahill, Ivanovic, Lampard, Ramires, Willian, Hazard, Schurrle, Eto'o

Stat: TT Arena
Saat: 21.45
Hakem: Carlos Velasco Carballo

Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı İspanyol hakem Carlos Velasco Carballo yönetecek.   
Galatasaray ile Chelsea arasında TT Arena'da oynanacak Devler ligi mücadelesi öncesinde İngiliz ekibi taraftarlarına yönelik ilginç bir açıklama yaptı. Chelsea'nin resmi sitesinden yapılan açıklamada; "Dün akşam taraftarlarımızın adının karıştığı iki olay yaşandı. Güvenliğiniz için gerekli makamlarla sürekli temas halindeyiz. Stada gidiş gelişlerde metroyu kullanmak güvenli olmayacaktır. Özel otobüsler tavsiye edilir" dendi.

İLK 11 BÜYÜK ÖLÇÜDE BELLİ

Mancini, Chelsea karşısında sahaya süreceği ilk 11'i büyük ölçüde belirledi. Galatasaray'da ilk 11'de sahaya çıkacak 9 futbolcu kesinleştiği iddia edildi. Buna göre; Muslera, Eboue, Semih, Chedjou, Telles, Selçuk, Melo, Sneijder, Drogba'nın ilk 11'de sahaya çıkacağı keseinleşirken, Burak- Hajrovic ve Ceyhun - Hakan Balta arasında seçim yapılacağı öğrenildi.

MAÇ BİLETLERİNDE DEPREM

Galatasaray ile Chelsea arasında Çarşamba günü oynanacak kritik Devler Ligi mücadelesi öncesi bilet trafiği ilginç boyutlara ulaştı. Bazı internet sitelerini kullanan taraftarlar ve karaborsacılar ellerindeki biletleri satışa sundu. Rakamlar bu maçla birlikte tavan yaptı. Bu oluşumlar kulüplerin de dikkatini çekiyor. Batı ve Doğu Alt tribününe kadar devam ederken bu bölgedeki biletler için 2000 ve 3000 TL fiyat biçildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.