Karşıyaka-Giresunspor Soyunma odaları

Onur ATIŞ / İZMİR, ()- KARŞIYAKA Teknik Direktörü Rıza Tuyuran’ın apandisit ameliyatı olması sebebiyle Karşıyaka’yı Giresunspor maçında sahaya çıkaran Antrenör Recep Umut alınan yeniginin ardından üzgün olduğunu söyledi. Genç...

28 Nisan 2015 Salı 19:18
Karşıyaka-Giresunspor Soyunma odaları






Onur ATIŞ / İZMİR, ()- KARŞIYAKA Teknik Direktörü Rıza Tuyuran’ın apandisit ameliyatı olması sebebiyle Karşıyaka’yı Giresunspor maçında sahaya çıkaran Antrenör Recep Umut alınan yeniginin ardından üzgün olduğunu söyledi.
Genç bir takımla mücadele ettiklerini belirten Umut, “Ali Kemal, Bartu ve Anıl gibi gençler ilk kez on birde oynadı. Birçok tecrübeli oyuncumuzdan cezalı oldukları gerekçesiyle yararlanamadık. Play-Off şansımızı zora soksak da mücadelemize son ana kadar devam edeceğiz. Ancak mental olarak üst sıralar için hazır olmadığımızı anladık” diye konuştu.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.