Manisaspor'da ikinci yarı hazırlıkları sürüyor

İKİNCİ yarı hazırlıklarını Tarık Almış Tesisleri'nde sürdüren Manisaspor'da Şanlıurfaspor'dan transfer edilen Hüsnü ile Osmanlıspor'dan alınan Şaban, takımın en hırslı isimleri olarak dikkat çekiyor. Sezon başında kiralık verildiği...

12 Ocak 2015 Pazartesi 14:41
Manisaspor'da ikinci yarı hazırlıkları sürüyor






İKİNCİ yarı hazırlıklarını Tarık Almış Tesisleri'nde sürdüren Manisaspor'da Şanlıurfaspor'dan transfer edilen Hüsnü ile Osmanlıspor'dan alınan Şaban, takımın en hırslı isimleri olarak dikkat çekiyor. Sezon başında kiralık verildiği Balçova Yaşamspor'dan geri alınan Melik ve ilk yarıda kadro dışı bırakıldıktan sonra yönetim tarafından affedilen Gökhan Sazdağı da çalışmalara başlarken, transferleri gerçekleşen Altınordulu Yusuf Akyel ve Albimo Alanyasporlu Sercan'ın yarına idmana çıkacağı açıklandı.
Ara transferde bütçe ölçüsünde önemli takviyeler yaptıklarını dile getiren teknik direktör Taner Taşkın, ikinci yarıda futbolseverlerin farklı bir Manisaspor izleyeceğini söyledi. Taşkın, "Özellikle hücuma çabuk çıkan, gol bölgelerinde hızlı hareket eden bir takım olacağız. Hedefimiz önce tehlikeli bölgeden çıkmak. Ligin bitimine 4-5 hafta kala geleceğimiz nokta, bir sonraki hedefimizi belirler" diye konuştu. Manisa'da izinli olan Mikic, Nenad ve Subasic ve Dimitrov'un yarın takıma katılması bekleniyor.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.