Manisaspor'da Rıza hamlesi

PTT 1'inci Lig'de ikinci yarıya deplasmanda aldığı Giresunspor yenilgisiyle başlayan Manisaspor, rotayı Altınordu'nun ikinci yarıda kadroda düşünmediği Rıza Efendioğlu'na çevirdi. Balıkesirspor'da 2 sezon üst üste şampiyonluk yaşadıktan...

26 Ocak 2015 Pazartesi 15:09
Manisaspor'da Rıza hamlesi






PTT 1'inci Lig'de ikinci yarıya deplasmanda aldığı Giresunspor yenilgisiyle başlayan Manisaspor, rotayı Altınordu'nun ikinci yarıda kadroda düşünmediği Rıza Efendioğlu'na çevirdi.
Balıkesirspor'da 2 sezon üst üste şampiyonluk yaşadıktan sonra Altınordu'ya transfer olan ancak sezon başında geçridiği sakatlık yüzünden formayı kaptıran tecrübeli stoperin Manisaspor'un teklifine sıcak baktığı bildirildi.
Giresunspor'un da peşinde olduğu Rıza için Altınordu yönetimi bonservis ücreti talep ederken, sorunun çözülmesi halinde futbolcunun yarın siyah beyazlı kulüple sözleşme imzalayabileceği bildirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.