Mersin İdmanyurdu - Bursaspor Maçı Soyunma Odaları

İbrahim MAŞE/ MERSİN, () - MERSİN İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, iyi bir sezon geçirmeleri için herkesin sorumluluklarını yerine getirmesi gerektiğini söyledi. 2-1 kazandıkları Bursaspor maçını değerlendiren Çalımbay,...

04 Ekim 2014 Cumartesi 00:19
Mersin İdmanyurdu - Bursaspor Maçı Soyunma Odaları






İbrahim MAŞE/ MERSİN, () - MERSİN İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, iyi bir sezon geçirmeleri için herkesin sorumluluklarını yerine getirmesi gerektiğini söyledi. 2-1 kazandıkları Bursaspor maçını değerlendiren Çalımbay, "Maçın zor olacağını biliyorduk, ama takımım iyi bir oyun çıkardı. Maçın sonuna kadar mücadeleden kopmadık. Ama bu şunu gösterdi ki düdük çalmadan maç bitmiyor, son saniyede gol yedik. İkinci yarı Bursaspor'un baskı kuracağını biliyorduk öyle de oldu. Kontra ataklardan birini değerlendirebildik, sonuçta iyi bir galibiyet aldık. Bir galibiyetle her şey sonlanmıyor. İstikrarlı bir şekilde devam etmemiz gerek. Yeni bir takımız, eksiklerimiz var. Lig arasında onları değerlendirirsek sorun olmaz. Hafta arasındaki basın toplantısında da söylediğim gibi, herkes sorumluluğunu yerine getirirse, o zaman iyi bir sezon geçiririz" dedi. 
Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ise, "Mersin İdmanyurdu, sahayı, seyirciyi ve hakemi iyi kullandı. Saha zemininde ilk yarı sıkıntı çektik, pas kayıpları yaşadık onlar da kullandı. Takımımız sertliğe karşılık veremedi veya direnemedi. İkinci yarı oyuna hakimdik, kazanmamız gereken pozisyonları yakaladık ama kullanamadık. Kaybetmeyi hak ettiğimizi düşünmüyorum. Taraftarın, hakem üzerindeki etkisini yenemedik, Ben Türkiye'ye neden yabancı hakemlerin gelmediğini anlayamıyorum. Bu zamana kadar her konuda, yabancı antrenör, yabancı oyuncu, yabancı çalıştırıcı ve idareciler geliyor ama hakem niye gelmiyor. Anlayamıyorum çünkü güvenmiyorum hakemlere, özellikle söylüyorum hiç güvenmiyorum. Hakem, attığımız golü de bana göre, saatine baktı son dakika diye gol verdi. Belki de faul verecekti çünkü o kadar dengesiz fauller verdi ki bizim oyuncularımız onun verdiği fauller yüzünden kart gördü. İtiraz etmemesi gerekiyordu bizim de eksiğimiz o. Bugünkü oyunumuzla kaybetmeyi hak etmedik. Saha şartlarıyla, hakem yanlışlıklarıyla zaten ben de maç almayı istemem. Bugün maalesef kaybettik. Gol becerisinde sıkıntımız var, top kayıplarımız var, bunlar kendi eksikliklerimiz. Hücuma gittiğimiz zaman dönen toplarda bazen savunmada eksik yakalandığımızda pozisyon veriyoruz. Ama bu bütün maç boyunca bakıldığında bizim takımın, rakip takımdan daha düşük bir takım olduğunu göstermez. Biz iyi bir takımız" diye konuştu. 

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.