Mourinho'dan yönetimi terleten istek

 Zafer ATAMER - CENEVRE / İngiliz Daily Star gazetesinin iddiasına göre Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, kulübünden 150 milyon Euro'luk transfer bütçesi isterken, 31 Ağustos'ta sona erecek olan transfer döneminde yeni oyuncular...

21 Ağustos 2015 Cuma 18:15
Mourinho'dan yönetimi terleten istek






 Zafer ATAMER - CENEVRE /

İngiliz Daily Star gazetesinin iddiasına göre Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, kulübünden 150 milyon Euro'luk transfer bütçesi isterken, 31 Ağustos'ta sona erecek olan transfer döneminde yeni oyuncular almak istediğini kulüp yönetimine bildirdi.

Portekizli çalıştırıcının hedefinde Juventus'ta forma giyen Paul Pogba ile Everton'da forma giyen John Stones olduğu belirlenirken, kendisinin bu oyuncuları transfer etmek istediğini ifade etti. Mourinho'nun bu isteğine Chelsea yönetiminin nasıl bir cevap vereceği kulüp taraftarları ve sporseverlerin merak konusu oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.