Pınar Karşıyaka İzmir'in gururu

İZMİR'e basketbolda ilkleri yaşatan Pınar Karşıyaka, Eurocup 2'nci Tur M Grubu'nun ilk iki maçını ortalama 100 sayılık galibiyetlerle kazandı, ilk kez son 16'ya kalmak için avantaj elde etti. Avrupa'nın kulüp bazında en prestijli ikinci...

15 Ocak 2015 Perşembe 14:59
Pınar Karşıyaka İzmir'in gururu






İZMİR'e basketbolda ilkleri yaşatan Pınar Karşıyaka, Eurocup 2'nci Tur M Grubu'nun ilk iki maçını ortalama 100 sayılık galibiyetlerle kazandı, ilk kez son 16'ya kalmak için avantaj elde etti. Avrupa'nın kulüp bazında en prestijli ikinci organizasyonunda üst üste ikinci kez tur atlayan Pınar Karşıyaka, yeni grubuna deplasmanda 105-77'lik Beşiktaş İntegral Forex galibiyetiyle başladı. Yeşil kırmızılar, Euroleague'den elenen Neptunas'ı da muhteşem taraftarı önünde 99-85 yenerek ikide iki yapan tek takım oldu.
Türkiye'de 4 kupa kazanan, Eurochallenge Cup'ta da final oynayan Karşıyaka, bu performansını sürdürdüğü takdirde tarihinde yeni bir sayfa açmaya yakın. Oyuncularının performansını alkışlayan Antrenör Ufuk Sarıca, "Neptunas gibi Litvanya ekolünden çıkan, 2 hafta öncesine kadar Euroleague'de yer alan bir takımı baştan sona müthiş oyunla yendik. Aynı tempoyla üst üste 2 maç bile kazanırdık. Avrupa'da kimseden çekinmiyoruz. Hedefimiz yolumuza devam etmek" dedi.
ALL-STAR'DA 3 KARŞIYAKALI
Basketbol Federasyonu'nun 18 Ocak Pazar günü Ankara'da düzenleyeceği All Star 2015 organizasyonuna 3 Karşıyakalı katılacak. Organizasyonda taraftarın oylarıyla seçilen Dixon, Asya Karması'nda ter dökecek. En çok oyu alan isimlerden olan ABD'li yıldız maça ilk 5'te başlayacak. Smaçlarıyla taraftarı ayağa kaldıran Gabriel, smaç şampiyonu olmak için yarışacak. Asya Karması'nın menajerliğini ise Pınar Karşıyaka Genel Menajeri Selim Çınar yapacak.
TALİHSİZ EGEMEN
Pınar Karşıyaka'nın geleceğin en önemli yıldızları arasında gösterilen oyuncusu Egemen Güven, bu sezon sakatlıklardan bir türlü kurtulamadı. Belindeki sorun nedeniyle aylarca forma giyemeyen 18 yaşındaki pivot geçen hafta parkelere döndü. Neptunas maçının son dakikalarında oyuna dahil olan Egemen, omuz ve el bileğinden tekrar sakatlandı. Oyuncunun durumu belirsiz.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.