Pınar Karşıyaka'da Hedef Cumhurbaşkanlığı Kupası

SAMSUN'da oynanan Basketbol Erkekler Türkiye Kupası D Grubu'nda Eskişehir Basket, Trabzonspor Medical Park ve Banvit'i üst üste mağlup ederek çeyrek finale yükselen Pınar Karşıyaka, gözünü Cumhurbaşkanlığı Kupası'na çevirdi. Son...

05 Ekim 2014 Pazar 12:49
Pınar Karşıyaka'da Hedef Cumhurbaşkanlığı Kupası






SAMSUN'da oynanan Basketbol Erkekler Türkiye Kupası D Grubu'nda Eskişehir Basket, Trabzonspor Medical Park ve Banvit'i üst üste mağlup ederek çeyrek finale yükselen Pınar Karşıyaka, gözünü Cumhurbaşkanlığı Kupası'na çevirdi.
Son Türkiye Kupası'nın şampiyonu olan Pınar Karşıyaka, lig şampiyonu Fenerbahçe Ülker'le çarşamba günü Ankara'da Cumhurbaşkanlığı Kupası finali oynayacak.
Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı tarihinde ilk ve son kez 1987'de kazanan Pınar Karşıyaka'nın taraftarları, saat 19.30'da Ankara Spor Salonu'nu Karşıyaka Arena haline getireceklerini söylediler.
Lig öncesi oynadığı 10 hazırlık maçında 8 galibiyet elde eden, kupa elemelerinde de fire vermeyen Karşıyaka'nun antrenörü Ufuk Sarıca, "Formumuz yerinde. Başkent'e kupayı kaldırmaya gideceğiz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.