Rıdvan Dilmen; Quaresma'la kırmızı kart gereksizdi

Dilmen, Trabzonspor'un Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından tespitlerde bulundu. İşte Dilmen'in izlenimleri

23 Ağustos 2015 Pazar 02:56
Rıdvan Dilmen; Quaresma'la kırmızı kart gereksizdi






Rıdvan Dilmen; Quaresma'la kırmızı kart gereksizdi

NTV ve NTVSpor'da yayınlanan "%100 Futbol" programının yorumcusu olan Rıdvan Dilmen, Trabzonspor'un Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından tespitlerde bulundu. İşte Dilmen'in izlenimleri

Maçın iki tane kırılma anı var. Gökhan Töre'nin boş kaleye kaçırdığı gol ve Quaresma'nın gereksiz gördüğü kırmızı kart. İlk sarı kartı da görmemesi gerekirdi. Trabzonspor takımı bu maça çok iyi hazırlanmış.

CAVANDA'YI GEÇECEK OYUNCU YOK

Türkiye'de Cavanda'yı geçebilecek oyuncu hemen hemen yok. Çok iyi bir transfer yapmışlar. Çalım yemiyor, yese de yine geliyor. Shota, taktik anlamda önlemlerini çok iyi almış. Mbia ve Erkan da çok iyi maç çıkardı.

GÜÇLÜ TAKIMLARA ZORLANIYOR

Beşiktaş, ikinci bölgede çok iyi bir takım diyoruz ama güçlü takımlara karşı zorlanıyor. Beşiktaş, 5 ofansif oyuncusuyla Mersin'i yendi ama Trabzonspor güçlü ve güvenli bir takım. Orta sahasındaki oyuncular, Mersin İdman Yurdu orta sahası gibi değil.


KARTI DOĞRU GOL YANLIŞ

Hakemler de büyük takımların maçlarını Beşiktaş - Mersin, Fenerbahçe - Mersin gibi yönetmez. Trabzonspor ezdirmez kendini. Bu Trabzonspor'un büyüklüğünden kaynaklanıyor. Kart gösterilmesi gerekiyorsa gösterir. Hakem, Quaresma'ya düdüğümü bekle diyor. Adımlarını atarken Quaresma oyunu başlatıyor. Beşiktaş'ın attığı gol nizami değil, top hareketli.

HASSAS BİR TAKIM OLDU

Beşiktaş çok hassas bir takım oldu. Veli ve Tolgay gibi çok önemli iki oyuncusu uzun zamandır yok. Beşiktaş için 5 forvetle oynamak diğer rakiplerine karşı olabilir ama Trabzonspor, Fenerbahçe ve Galatasaray'a karşı oynayamaz.

HOCANIN KUŞKULARI DOĞRU ÇIKTI

Ben yetenekli oyuncuları çok severim. "Gelsin de bir izleyeyim" derim. Quaresma da öyle bir oyuncu. Şenol Güneş'in Quaresma transferindeki demecindeki kuşkularını ben bugün gördüm. Önce takım önemlidir diyor. Kuşkuları vardı Şenol Hoca'nın bugün iki sarı kart da bunu doğruladı. Bu demek değildir ki hep böyle olacak ama demeçler ve bugünkü kartlar birbiriyle çok uyuştu.

5 FORVETLE OLMAZ

Fikret Bey ve yönetiminin maddi konularda henüz anlaşamadığı oyuncular vardır ama bu takım 5 forveti kaldıramıyor. Bu takıma bir de Sosa gelecek. Beşiktaş'ın böyle zorlu maçlarda ilerideki ofansif oyuncu sayısını 4'e düşürmesi lazım.

BECK, ÜST DÜZEY DEĞİL

Andreas Beck, kademelerde iyi ama şak şak şak giden bir oyuncu değil. Kötü oyuncu değil ama üst düzey bir oyuncu değil. Hilbert mi, Beck mi dersen Hilbert derim. Serdar Kurtuluş'tan çok önde olduğunu düşünmüyorum belki bir tık öndedir.

OZAN'I ALMALARI GEREKİRDİ

Kulübün ekonomik durumunu bilmiyorum ama Beşiktaş işi çok gizli tutacaktı, Ozan Tufan transferini bir şekilde bitirecekti. Çok ihtiyacı var çünkü.

HAYIRLI MI OLDU GÖRECEĞİZ

Trabzonspor'un Rabotnicki'ye elenmesi belki hayırlı mağlubiyet olmuştur ama Beşiktaş'ın bu mağlubiyetinin hayırlı olup olmayacağı hafta içinde Şenol Hoca'nın ve yönetimin yapacaklarına bağlı.
Son Güncelleme: 23.08.2015 02:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.