Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Ateş: Oynanan futbol umut verici

SAMSUNSPOR Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, "Çaykur Rizespor karşısında ortaya konan futbol, gelecek adına umut verici" dedi. PTT 1'nci Ligde mücadele eden Samsunspor, kuruluşunun 50'nci yılı etkinlikleri kapsamında dün akşam...

09 Ağustos 2015 Pazar 12:28
Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Ateş: Oynanan futbol umut verici






SAMSUNSPOR Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, "Çaykur Rizespor karşısında ortaya konan futbol, gelecek adına umut verici" dedi.
PTT 1'nci Ligde mücadele eden Samsunspor, kuruluşunun 50'nci yılı etkinlikleri kapsamında dün akşam sahasında oynadığı Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor karşısında ortaya koyduğu futbol beğeni topladı. 1-1 biten maçta alınan sonuçtan çok, Teknik Direktör Ümit Özat nezaretinde çıkılan ciddi sınavda ortaya konan performans yüz güldürdü. Çok iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, "Çaykur Rizespor önünde ortaya koyduğumuz performans, bize çalışmaların çok olumlu geçtiğinin bir göstergesi oldu. Oyuncularımız gerçekten sahada çok istekliydi. Eksiklerimiz var. Bunların farkındayız. Ancak gidermek için de yönetim olarak elimizden geleni yapıyoruz" dedi.
Samsunspor'un hedefinin her zaman yukarılar olduğunu vurgulayan Metin Ateş, şöyle devam etti:
"Lig başlayana kadar eksiklerimizi giderip, sezona en hazır bir şekilde girmek istiyoruz. Çaykur Rizespor karşısında sergilenen futbol, yaptığımız transferlerin takıma çabuk uyum sağladığını gösterdi. Bu da bizi çok mutlu edip, gelecek adına umut verdi. Camia olarak bütünleşerek, son 2 yıldır finalde kaybettiğimiz Süper Lig biletini bu sezon almak istiyoruz. İnşallah her şey istediğimiz gibi olur ve o büyük taraftarımızla birlikte mutlu sona ulaşırız."

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.